Rövidhír

Seahawks edzőjelöltek


A Seattle Seahawks 15 év után új főedző keresésébe kezdett, Pete Carroll utódjának megkeresése érdekében. Carroll, aki 14 szezont töltött el a csapatnál, tanácsadói szerepbe vonul vissza. John Schneider, a csapat vezérigazgatója kijelentette, hogy a kiválasztási folyamat során széles körű keresést végeznek, hasonlóan az ügynöki folyamataikhoz.

A Seahawks már kilenc jelölttel kapcsolatban áll az interjúkra, akik között tapasztalt edzők és fiatal tehetségek is megtalálhatóak. A jelöltek között van Mike Vrabel, korábbi Titans főedző, Bobby Slowik, a Texans támadókoordinátora, és Dan Quinn, Carroll korábbi asszisztense.

Az első jelölt, Ben Johnson, a Lions támadókoordinátora, kiemelkedő munkát végzett a csapat támadójátékában, de csak két év tapasztalattal rendelkezik koordinátorként.

Frank Smith, a Dolphins támadókoordinátora, sokoldalú tapasztalattal rendelkezik, de a játékhívásban való részvétele kérdéses.

Mike Vrabel vezetői képességeket mutatott, de csapata teljesítménye az utóbbi időben csökkent.

Patrick Graham, a Raiders védelmi koordinátora, erős vezető, de edzői teljesítménye változó.

Bobby Slowik jól alkalmazkodik, de tapasztalata korlátozott.

Raheem Morris, a Rams védelmi koordinátora, népszerű és tapasztalt, de edzői teljesítménye nem konzisztens.

Dan Quinn, a Cowboys védelmi koordinátora, erős kapcsolatokkal rendelkezik a Seahawks-hoz, de a csapata gyenge teljesítményt nyújtott a rájátszásban.

Mike Kafka, a Giants támadókoordinátora, jó munkát végzett, de a csapata teljesítménye csökkent az év során.

Ejiro Evero, a Panthers védelmi koordinátora, sok tapasztalattal rendelkezik, de edzői teljesítménye nem volt kiemelkedő.

Ezek a jelöltek állnak a Seahawks főedzői pozíciójára esedékes interjúk előtt.